KOZMETIČKI SALON J-STUDIO- NJEGA TIJELA, NOKTI, PEDIKURA, ŠMINKANJE, TRAJNA DEPILACIJA

21.03.2010., nedjelja

NAJNIŽE CIJENE, ANTICELULITNI TRETMANI, TRAJNA DEPILACIJA, PODIZANJE GRUDI, POVEĆAVANJE GRUDI

Poštovane klijentice i klijenti!

Čast mi je evo, obavijestiti vas, da smo proslavili i prvi rođendan. Vrlo veseo i sretan, rekla bih. U godinu dana rada možemo se pohvaliti izuzetno dobrim rezultatima u tretmanima vakuumom, kako kod anticelulitnih tretmana tako i kod tretiranja limfe, zatezanja tkiva, i povećanja grudi. Svaka zadovoljna klijentica dovede još po druge dvije svojom preporukom zbog čega sam svim svojim klijenticama iznimno zahvalna, ali i ponosna na svoj rad i rezultate.

Veselim se druženju i u drugoj godini samostalnog rada u salonu za ljepotu i njegu tijela J-STUDIO.

Svoju odanost vama dokazujem i nadalje NAJNIŽIM CIJENAMA U GRADU, i vrlo kvalitetnom uslugom u svim tretmanima: specijalnim i klasičnim tretmanima lica i tijela, stopala, noktiju, kao i svečanog šminkanja.

O uslugama u salonu J-STUDIO svjedoče zadovoljni klijenti i postignuti rezultati: SPM VAKUUMOM kod eliminacije celulita, SPM VAKUUMOM kod povećanja i podizanja grudi nekirurškim putem, te kod TRAJNE DEPILACIJE.

Posjetite našu www stranicu www.j-studio.hr, i uvjerite se da ćete u salonu J-STUDIO naći sve ono čime možete počastiti i nagraditi vaše lice i tijelo.



<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>