KOZMETIČKI SALON J-STUDIO- NJEGA TIJELA, NOKTI, PEDIKURA, ŠMINKANJE, TRAJNA DEPILACIJA

14.05.2009., četvrtak

ANTICELULITNI TRETMANI, KAVITACIJA ILI VAKUUM?

Trenutno je najrazvikaniji tretman za rješavanje celulita, masnih stanica i obujma - kavitacija - veoma učinkovit i skup tretman. No, sigurno je da je svaka žena spremna odvojiti znatan dio sredstava za bolji, ljepši i zdraviji izgled, međutim
uvijek postoji dilema koji je od ponuđenih tretmana najbolji i najefikasniji.

SPM Vakuum koji koristi J-STUDIO koristi još samo High Care centar u Varaždinu i Osijeku.

To je aparat s kojim se uz primjenu visokokvalitetnih i zaštićenih preparata Weyergans i visoke tehnologije i znanja postižu trajni rezultati u poboljšanju izgleda. Razbijaju se masne stanice, eliminiraju se uzroci nastanka celulita a s time i celulit koji se iz tijela eliminira pojačanim krvotokom i limfom, tijelo postaje zdravije, tonus bitno poboljšan (glatka koža). Ujedno se smanjuje i problem sa strijama, trajno podižu stražnjica i grudi (po svakom tretmanu oko 1 cm), obujam je manji po tretmanu oko cca 2 cm a i veći zavisno od stanja tkiva.

Uspjeh je zagarantiran i trajan. Nakon serije od 7-10 tretmana u kojem vakuumom vršimo aktivaciju krvotoka i limfe, masne stanice i celulit gotovo nestaju, istovremeno i "trbuh" i "jahače hlače", smanjuju se strije, tkivo postaje glatko i napeto i bez celulita.

Na SPM aparatu radi educirana osoba (vlasnica salona) i svi tretmani podvrgnuti su strogoj kontroli iz razloga jer su Weyergans preparati i aparati zaštićeni brand koje mogu izvoditi samo visokoeducirane osobe a sve u cilju poboljšanja čovjekovog zdravlja i izgleda.

Postoji dilema oko kavitacije i vakuuma. No dileme gotovo da i nema. Prvi argument je cijena koja je kod vakuuma bitno niža po tretmanu, a drugi argument je rezultat. Liječnici su potvrdili da se JEDINO VAKUUMOM TRAJNO MOŽE ELIMINIRATI CELULIT I MASNE STANICE, RIJEŠITI PROBLEM LIMFE I KRVOTOKA I KORIGIRATI NEDOSTATKE.

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>